Contact en adres

Contact:

U wilt graag met ons in contact komen, dat vinden wij erg fijn! Hieronder vindt u naast onze adresgegevens met telefoonnummer en mailadres ook onze openingstijden en de route naar onze fotostudio ook onze toegankelijkheid. Wij kunnen niet wachten tot we u zien bij ons in de winkel en een goede pasfoto van u mogen maken.

Corona:

Wij hebben in principe geen aangepaste openingstijden (onze google pagina geeft eventuele aanpassingen aan).
Iedereen is welkom zonder afspraak. Onze studio is groot genoeg om aan de 1,5 meter afstand te voldoen.

Adresgegevens ASA Foto & Film
Hugo de Grootplein 17
1052 KV Amsterdam
Telefoonnummer ASA Foto 020 686 60 60
E-mailadres ASA Foto info@pasfotomaken-amsterdam.nl

Openingstijden:

Bij ons bent u altijd welkom voor het maken van een pasfoto, u hoeft hiervoor geen afspraak
te maken en kan zo binnen wandelen. Door het persoonlijke contact dat wij creëren tussen,
u als klant en ons als fotograaf, is een pasfoto laten maken bij ons super leuk!

maandag 09.00 18.00
dinsdag 09.00 18.00
woensdag 09.00 18.00
donderdag 09.00 18.00
vrijdag 09.00 18.00
zaterdag 09.00 17.00
zondag

 

Voor afwijkende openingstijden kijk je op onze Google pagina.


contact pagina plattegrond locatie asa foto

Route:

U vindt ons in Amsterdam west de Fredrik Hendrik buurt, vlak bij de centrale markthallen (Food Center Amsterdam).
Onze fotostudio zit aan de rotonde van hoek tot hoek op de kruising van de Fredrik Hendrikstraat en de Tweede Hugo de Grootstraat.
We hebben 32 etalages en een ING Pin automaat, hierdoor is het haast onmogelijk ons te missen.
Contact route pointer pasfoto maken Amsterdam ASA FOTO Met de auto: Afslag S105 op de ring van Amsterdam richting het centrum. Na 2 km zitten we aan uw rechter hand met uitzicht op de rotonde. Qua parkeergelegenheid is er voldoende plek rondom onze studio, de gemeente hanteert kenteken parkeren. Voor mindervalide mensen is er de mogelijk voor de deur uit en weer in te stappen, let wel op dat de auto hier niet geparkeerd mag worden.
Met het OV: Tram 3 stopt met 2 haltes voor de deur, de halte naam is Hugo de Grootplein. Bus lijn 18 en 21 stoppen om de hoek. Zowel de Marnixstraat, Rozengracht, Bilderdijkstraat, Willem de Zwijgerlaan en Fredrik Hendrik plantsoen zijn op loopafstand. Onze fotostudio kijkt uit op de rotonde, wij zijn de enige winkel op het plein die van hoek tot hoek een pand hebben.

Toegankelijkheid:

Onze winkel en studio zijn gelijkvloers waardoor we makkelijk toegankelijk zijn voor kinderwagens, buggy’s, rollators, rolstoelen en scootmobiels (tot 90 cm breed). Wij nemen de tijd voor u om een goede pasfoto te maken. In al twee de fotostudio’s die wij in onze winkel hebben zijn grote spiegels aanwezig zodat u vooraf aan het maken van de pasfoto zelf kunt oordelen of u er goed opkomt.

Het kan voorkomen dat het wat drukker is op bepaalde momenten. Normaliter zijn de pasfoto’s klaar terwijl u wacht, in 5 minuutjes. Bijvoorbeeld de zaterdagen en woensdagmiddag zijn over het algemeen wat drukker. Onze werkzaamheden vinden ook wel buiten de studio plaats, hierdoor kan het voorkomen dat wij buiten de deur aan het werk zijn. Dit geven wij aan op onze google pagina en middels een briefje op het raam naast de ingang van onze fotostudio.

Garantie:

Laat uw foto maken bij een gespecialiseerde pasfotograaf. Zo bent u er zeker van dat de foto geschikt is voor uw document. Niets zo vervelends als wanneer u na enig wachten uw foto mag inleveren en deze blijkt niet correct te zijn. ASA Foto & Film is al jaar en dag de pasfoto specialist van Amsterdam en bij ons bent u verzekerd van een goede pasfoto.
– erkende pasfotograafContact garantie pasfoto maken Amsterdam ASA FOTO
– echte fotostudio
– persoonlijk contact en advies
– specialistische fotografen
– echte fotoapparatuur
– speciaal ontwikkelde pasfoto software voor de juiste verhoudingen
– fotoafdruk op hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan de gestelde eisen van onze overheid
– intern extra controle als de foto geprint is

Ook kan het helaas, om wat voor reden dan ook, wel eens voorkomen dat de foto niet door de scanner van de overheid komt. Dit gebeurd zeer zelden maar is niet geheel uit te sluiten. Dit kan voorkomen wanneer de instantie een nieuw apparaat aanschaft of een software update uitgevoerd heeft, maar ook een verkeerde ijking van de desbetreffende machine kan de oorzaak zijn. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten en is erg vervelend. U krijgt van de desbetreffende instantie dan een brief mee en op die manier kunnen wij de pasfoto voor u opnieuw afdrukken of over maken. Let wel, die brief met alle pasfoto’s zijn voor ons belangrijk om de pasfoto’s kosteloos te kunnen omruilen.

 

www.pasfotomaken-amsterdam.nl is onderdeel van ASA Foto & Film.
Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden versie april 2018 van toepassing welke via deze link als pdf. kunnen worden gedownload.