Pasfoto eisen van alle landen

Pasfoto eisen, regels en afmetingen:

Klik op de vlag van het land om de meest voorkomende paspoort en visum pasfoto eisen te zien.
Deze pasfoto eisen helpen u om aan te geven wat voor foto u nodig heeft.

Nederland
Algerije
Amerika
Argentinië
Australië
Azerbeidzjan
Bangladesh
België
Belize
Brazilië
Bulgarije
Canada
China
Colombia
Costa Rica
Cuba
Denemarken
Duitsland
Engeland
Estland
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Hong Kong
Hongarije
Ierland
India
Indonesië
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Madagaskar
Maleisië
Malta
Marokko
Mexico
Namibië
Mongolië
Nepal
Nicaragua
Nieuw Zeeland
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oman
Oostenrijk
Pakistan
Panama
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Slovenië
Slowakije
Soedan
Spanje
Suriname
Syrië
Tanzania
Thailand
Tsjechië
Turkije
Uruguay
Vietnam
Zuid Afrika
Zuid Korea
Zweden
Zwitserland

Andere landen

Er zijn nog heel veel andere landen waarvoor speciale eisen gelden voor de pasfoto, het visum of het paspoort. Zodra er speciale eisen zijn verbonden aan het land waar u naartoe reist, zal de ambassade u dit mededelen. Neem de pasfoto eisen mee en wij maken voor u de visum foto of de pasfoto. Het merendeel van de eisen hebben wij standaard bij de hand en mocht u het vergeten dan kijken wij het graag voor u na.

Een afspraak maken is niet nodig! Loop gerust binnen en in ongeveer 5 minuten is alles geregeld. In het hoogseizoen kan het voorkomen dat we overdag een keer gesloten zijn vanwege fotoshoots buiten de deur. Onze actuele openingstijden vindt u op onze google pagina.

Pasfoto’s Nederlands document:

Met ingang van 26 augustus 2006 zijn de Nederlandse reisdocumenten, het paspoort en de Nederlandse identiteitskaart, voorzien van een chip waarin een gezichtsopname is opgeslagen. De gezichtsopname wordt verkregen door het digitaliseren van een foto. Deze foto voldoet aan de landelijke eisen. Deze zijn vastgelegd in het Fotomatrix Model 2007. Alleen als de foto aan deze pasfoto eisen voldoet, wordt deze geaccepteerd bij de aanvraag van een reisdocument.

Pasfoto’s buitenlands document:

Pasfoto’s voor een buitenlands document, paspoort of visum kunnen afwijken ten opzichte van de Nederlandse pasfoto eisen. Zo kan er onderscheid worden gemaakt in een zakelijk visum of een toeristen visum. Het is van belang hoe vaak u het betreffende land wilt in reizen, of u nog binnenlandse vluchten moet nemen en wat de duur van uw verblijf is. Voor het aanvragen van een paspoort kan een ander formaat pasfoto gevraagd worden. Of doet u bijvoorbeeld mee met een loterij, wilt u studeren in het buitenland of gaat u emigreren? Het kan ook voorkomen dat u bijvoorbeeld een Green Card nodig heeft. Sommige instanties vragen een afgedrukte foto en anderen een digitale en weer anderen vragen beide.

Schengen-landen

De Schengen-landen hebben allemaal dezelfde pasfoto eisen voor een visum aanvraag .
Schengen-landen zijn: Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en Liechtenstein.

www.pasfotomaken-amsterdam.nl is onderdeel van ASA Foto & Film.
Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden versie april 2018 van toepassing welke via deze link als pdf kunnen worden gedownload.