Pasfoto maken

Pasfoto maken in Amsterdam? Bij ASA Foto & Film bent u aan het juiste adres!

Uw paspoort verlengen. Er komt een moment dat uw paspoort, id-kaart of rijbewijs verloopt.
Wat doet u dan? Een pasfoto laten maken die goed gelijkende en recente is voor de verlenging van het verlopen document. Stap binnen in onze fotostudio ASA Foto & Film op het Hugo de Grootplein 17 in Amsterdam en laat bij ons uw pasfoto maken. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Dit kan zonder afspraak! Het duurt slechts 5 minuutjes. Hou er wel rekening mee dat het op woensdagmiddag en zaterdagen iets drukker kan zijn.

Stadsdeelkantoren hebben ASA Foto & Film aangewezen als de pasfoto specialist van Amsterdam, ook voor pasfoto’s aan huis.

ASA Foto & Film is door het RDW uitgeroepen als erkende pasfotograaf voor het online aanvragen van de verlengen of uitbreiden van het rijbewijs.

Digitale pasfoto of de pasfoto afdrukken?

Wilt u een digitale pasfoto? Of wilt u de pasfoto laten afdrukken? Alles is mogelijk, misschien wilt u wel allebei. Wij kunnen o.a. de volgende foto’s leveren:

Pasfoto paspoort Pasfoto ID kaart Digitale pasfoto rijbewijs
Pasfoto baby Visum pasfoto Pasfoto rijbewijs
OV chipkaart foto Sollicitatie pasfoto Pasfoto aan huis

Pasfoto kosten:

Afhankelijk van de soort foto die u nodig heeft zijn er verschillende kosten aan het maken van een pasfoto verbonden. Het mooie van uw foto laten maken bij ASA Foto & Film is dat ze direct klaar terwijl u wacht. Hieronder de verschillende mogelijkheden voorzien van visum en  pasfoto prijs.

6x een officiële pasfoto’s
voor volwassenen of kinderen
vanaf 4 jaar
afmeting foto 35x45mm
€ 10,-
6x een officiële baby pasfoto’s
voor baby’s en kinderen
van 0 tot 4 jaar
afmeting foto 35x45mm
€ 15,-
visum pasfoto’s of pasfoto buitenland
afwijkende afmetingen
dan de standaard 35x45mm pasfoto,
bijvoorbeeld 50x50mm
(ook voor een buitenlands paspoort)
v.a. € 15,-
6x een leuke pasfoto’s
voor volwassenen of kinderen vanaf 4 jaar
Niet te gebruiken voor officiële documenten.
afmeting foto 35x45mm
€ 10,-
Pasfoto AANBIEDING
4x een officiële & 4x een leuke pasfoto’s
vanaf 4 jaar (max 2 personen op de foto)
afmeting foto 35x45mm
€ 15,-
6x een leuke baby pasfoto’s
voor baby’s en kinderen
van 0 tot 4 jaar
Niet geschikt voor officiële documenten.
afmeting foto 35x45mm
€ 15,-
Sleutelhanger
geschikt voor 35x45mm foto
excl. foto (kunnen we er wel inzetten)
Leuk om cadeau te geven!
€ 3,50 p/s
Digitale pasfoto
uw keuze wordt u online
per mail aangeleverd
afmeting bestand 35x45mm € 10,-
andere afmetingen vb 50x50mm € 15,-
Indien extra besteld bij de afdruk € 5,-
6x een officiële aan huis pasfoto’s
ofwel op locatie in Amsterdam
exlc. parkeerkosten en eventuele
portokosten voor het opsturen.
Binnen de ring, buiten de ring meerprijs.
Voor Nederlands document volwassenen.
v.a. € 39,50

Zelf een pasfoto maken?

Zelf online pasfoto’s maken is mogelijk. Of je daar nu een app voor gebruikt of zelf een foto maakt. Echter blijft het vrij lastig omdat de foto aan heel veel eisen moet voldoen. Denk aan de hoogte en breedte van het hoofd, positie van de ogen en oren, de positie van de kin en kruin etc. Het meest makkelijke is om bij ons langs te komen en wij maken een goede en officiële pasfoto voor u. Terwijl u 5 minuutjes wacht en geniet van het uitzicht over het Hugo de Grootplein. Uiteraard kunnen wij ook de door u zelf gemaakte pasfoto nameten en indien goed bevonden afdrukken, mocht deze niet aan de officiële eisen voldoen zullen wij dit aan u laten zien en u adviseren bij ons een nieuwe pasfoto te laten maken.

Gratis pasfoto?

Pasfoto maken amsterdam

Een voorbeeld setje normale pasfoto’s bij ASA Foto & Film.

Bij ons krijgt u niet 4 officiële foto’s, u krijgt er 6. Maar liefst 2 gratis pasfoto’s krijgt u erbij! 🙂
Reist u veel? Heeft u een toegangspas van uw werk? Een gepersonaliseerde OV-chipkaart? Vaak is het handig om een aantal foto’s (op voorraad) te hebben.

Fotostudio: 

Bij ons in de winkel wordt uw pasfoto in een echte fotostudio gemaakt. Dat betekend dat wij alles netjes uitlichten zodat de pasfoto de optimale kwaliteit krijgt. U zit dus niet in een klein hokje waardoor het licht niet mooi valt en er vlekken op uw hoofd ontstaan.
Wij beschikken over 2 professionele studio’s in ons pand. In beide studio’s is een grote spiegel aanwezig zodat u kleding, haar en make-up nog kunt checken voordat u op de foto gaat. Tenslotte moet u tegenwoordig vaak 10 jaar met de uw document doen, daar wilt u wel een beetje goed opstaan natuurlijk. Ook kunt u, als u dat fijn vindt, de pasfoto zien op het scherm voordat we deze gaan afdrukken.

Pasfoto eisen:

Door alle eisen die gesteld worden aan de pasfoto is het verstandig bij een erkende fotograaf uw pasfoto’s te laten maken. Wij zijn erkend fotograaf en hebben zelfs een officiële pasfotocursus gevolgd en daarvoor een certificaat ontvangen. Zo zijn voor pasfoto’s voor het Nederlandse document de afmeting 35x45mm en moet de achtergrond wit of grijs zijn. Voor sommige visa aanvragen of aanvragen van buitenlandse documenten kunnen er andere regels / eisen gelden. Ook voor de landen met afwijkende vereisten kunt u over het algemeen bij ons terecht. Wilt u zelf zien wat alle regels zijn voor het laten maken van uw pasfoto? U kunt hier vele visum en pasfoto eisen bekijken. Voor het maken van een RDW erkende pasfoto voor de verlening of uitbreiding van het rijbewijs klik hier.Pasfoto maken openingstijden ASA Foto Amsterdam

Openingstijden:

U bent van harte welkom op het Hugo de Grootplein 17 in Amsterdam van;
maandag t/m vrijdag 9:00 – 18:00 uur
zaterdag 9:00 uur – 17:00 uur
zondag gesloten
Eventueel afwijkende openingstijden vindt u op onze google pagina.

5 Minuutjes…

Het kan voorkomen dat het wat drukker is op bepaalde momenten. Normaliter zijn de pasfoto’s klaar terwijl u wacht, in 5 minuutjes. De woensdagmiddag en de zaterdag zijn wat drukker over het algemeen. Ook kan het voorkomen dat wij door een fotoshoot buiten de deur aan het werk zijn. Dit geven wij aan op onze google pagina en middels een briefje op het raam naast de ingang van onze fotostudio.

 

www.pasfotomaken-amsterdam.nl is onderdeel van ASA Foto & Film.
Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden versie april 2018 van toepassing welke via deze link als pdf. kunnen worden gedownload.