Pasfoto aan huis

Pasfoto maken aan huis in Amsterdam?

Bij ASA Fotograaf Tessa Witvoet bieden wij deze service. Er komt een moment dat uw paspoort, id-kaart of rijbewijs verloopt of dat u een visum foto moet aanvragen. Wat doet u dan? Een pasfoto laten maken die goed gelijkende en recente is voor de aanvraag van uw document. Uiteraard kunt u hiervoor langs komen in onze fotostudio op het Hugo de Grootplein 17 in Amsterdam maar… Wellicht bent u druk, niet in de gelegenheid of wellicht is het voor u niet mogelijk om langs te komen. Wij bieden hiervoor een passende oplossing. Wij komen namelijk graag bij u langs voor het maken van de pasfoto.

Stadsdeelkantoren hebben ASA Fotograaf Tessa Witvoet aangewezen als de pasfoto specialist van Amsterdam.

Voor wie is dit geschikt?

Mensen die bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis of verpleegtehuis zitten en niet (makkelijk) naar buiten kunnen om de foto bij de fotograaf te laten maken. Maar ook mensen die in een ziekenhuis liggen, en waarvan het document verloopt, kunnen niet weg voor het laten maken van een pasfoto. Daarnaast zijn er ook steeds meer bedrijven die ons inhuren om van hun medewerkers pasfoto’s te laten maken, niet alleen voor paspoort of ID-kaart maar ook voor bedrijfspassen of visum aanvragen.

Voor mensen die bedlegerig zijn is het noodzakelijk iemand bij zich te hebben (familie of verzorgend personeel) die kan assisteren bij het overeind helpen van deze persoon.

Kosten voor een pasfoto op locatie

De kosten voor het maken van een Nederlandse pasfoto op locatie zijn al vanaf € 39,50 (dit is het tarief binnen de ring van Amsterdam, zie het kopje “werkgebied hieronder voor meer uitleg over een pasfoto buiten de ring). Hiervoor komen wij naar u toe en krijgt u een setje pasfoto’s. Voor een Nederlands document zijn het 6 foto’s, voor sommige visum aanvragen of buitenlandse paspoorten kan het voorkomen dat u een afwijkend aantal foto’s krijgt. De betaling kan per pin of gepast contant worden voldaan, al gaat onze voorkeur uit naar pinnen. Indien u een bewindvoerder heeft kunnen wij ook vooraf een factuur sturen. Ook bedrijven met meerdere pasfoto afnames betalen op factuurbasis.

Geen familie of vrienden in de buurt die de pasfoto’s kunnen komen ophalen in onze studio nadat ze geprint zijn? Ook dit is geen probleem, voor € 5,50 sturen we de pasfoto’s per post met een track en trace nummer naar u toe.

Afspraak maken?

Uiteraard is deze speciale service op afspraak te bestellen. Een afspraak maken gaat heel makkelijk door even te bellen naar 020-6866060 of te mailen aan info@pasfotomaken-amsterdam.nl. We plannen dan samen een moment dat goed uitkomt.

Na het maken van de afspraak komen wij bij u langs voor de pasfoto. Naast de professionele camera nemen wij een achtergrondscherm mee en zorgen wij voor voldoende licht. Al met al duurt het opzetten van de mobile studio en het maken van de pasfoto zo’n 10 a 15 minuten. Hou er wel rekening mee dat wanneer wij de pasfoto komen maken uw haren en/of make-up netjes zitten, kijkt u vooraf even in de spiegel dat ook de kleding naar wens zit zodat wij de foto direct voor u kunnen maken.

Pasfoto_maken_aan_huis_in_Amsterdam

Digitale pasfoto of de pasfoto afdrukken?

Wilt u een digitale pasfoto? Of wilt u de pasfoto laten afdrukken? Alles is mogelijk, misschien wilt u wel allebei.
ASA Fotograaf Tessa Witvoet kan o.a. de volgende foto’s leveren:

Paspoort pasfoto ID kaart pasfoto Rijbewijs pasfoto
Baby pasfoto Visum pasfoto Digitale pasfoto
Pasjes pasfoto Smoelenboek foto Profielfoto

Werkgebied

Voor pasfoto’s op locatie kunnen wij binnen de ring van Amsterdam over het algemeen het makkelijkst bij u komen door gebruik te maken van de fiets. Daarnaast zijn wij in het bezit van een auto waarmee we langs kunnen komen indien u buiten de ring woont. Het kan zijn dat er dan extra kosten bijkomen vanwege de reistijd en/of de parkeerkosten, die zullen worden doorberekend.

Ook al woont u buiten Amsterdam of zit uw bedrijf buiten Amsterdam, geen enkel probleem. Wij komen graag naar u toe.

Bedrijven en pasfoto’s op locatie

Voor bedrijven is de prijsopbouw iets anders wanneer het gaat om veel personeelsleden, kijk hiervoor op www.profielfotograaf-amsterdam.nl of vraag hiervoor een offerte bij ons aan via info@profielfotograaf-amsterdam.nl of bel ons op 020-6866060.